Hvor er ordren min?  

Når ordren din blir sendt fra vår butikk vil du motta en mail med sporingsnummer og link. Her kan du følge med på hvor pakken din er. Du vil også motta en SMS eller mail fra Posten når pakken din kan hentes. 

Hvordan kan jeg betale?  

Du kan betale med kort, Klarna eller Vipps.

Bank- eller kredittkort 

Visa, Visa Electron, MasterCard eller American Express.

Klarna 

Du kan velge å betale kjøpet ved bruk av Klarna Faktura eller Klarna Konto. I disse tilfellene skjer betaling kun etter at du har mottatt varene hjemme, og du trenger ikke å oppgi kortinformasjon.  

Hvis du velger én av disse betalingsmetodene må du oppgi fødselsnummeret ditt.  

Klarna Faktura: Kjøp nå og betal innen 14 dager. Klarna sender deg fakturaen via e-post.  

Klarna Konto: Del opp betalingen i 3-24 måneder og velg hvor mye du ønsker å betale hver måned. Denne betalingsmetoden har et administrasjonsgebyr på 45 kr.  

Ved å velge en av disse betalingsmetodene, godtar du vilkårene for Klarna. Hvis du vil vite mer, gå til klarna.no.  

Vipps

Gavekort 

Har du betalt for et online gavekort kan dette brukes brukes i 1 år fra kjøpsdato. Verdien på gavekortet er gyldig fra det øyeblikket det aktiveres. Gavekortet kan brukes til kjøp som innehaveren ønsker å gjøre, til saldo på gavekortet går tomt.

Skulle du velge å returnere varer, innen 14 dager, vil varens verdi refunderes tilbake til gavekortet. 

Varighet og gyldighet for gavekortet er angitt på kortet. Ved utløp av angitt periode vil gavekortet bli ugyldig og kan dermed ikke lenger benyttes. Videre kan ikke den gjeldende saldoen på gavekortet under noen omstendigheter byttes eller kreves på noen måte av innehaveren av gavekortet. Ikke under noen omstendigheter kan den gjeldende saldoen på gavekortet refunderes til innehaveren, enten i kontanter eller ved annen betalingsmetode. 

Hvor lang tid tar det før jeg får varene mine?  

Det vil ta 3 – 5 dager fra du bestilte til ordren ankommer postkontoret. Du vil få beskjed når du kan hente ut pakken.  

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss, etter Postens reglement. Du vil dermed også bli fakturert for fraktkostnadene.  

Jeg har ikke mottatt alle varene i ordren min. Hva gjør jeg? 

Sjekk e-posten din for å se om du har fått mail med informasjon om at en av varene i ordren din ikke er tilgjengelig. I dette tilfellet vil vi tilbakebetale deg den tilsvarende summen for denne varen via samme betalingsmåte som ved bestilling.  

Hvis du ikke har mottatt en e-post, kontakt kundeservice så vil vi svare deg så snart som mulig.  

Hvordan bytter eller returnerer jeg varene? 

Du har opptil 14 dager fra du mottar din ordre til å returnere varen. 

Det er veldig enkelt! Du kan enten levere tilbake varen i butikk eller sende i posten. Husk alltid å fylle ut angrerettskjemaet som følger ved – returen kan bli avvist ved å ikke fylle ut skjemaet.  

Les mer om krav for retur her. 

 

You & I Retail AS

Bryggegata 5

0250 Oslo

Orgnr: 917 318 409

post@youandi.no

+47 405 53 700