Om oss

Butikken You & I ble åpnet på Aker brygge av to bestevenninner, Alethe Marie Heltzen og Marte Madeleine Mosand. Disse to dyktige venninnene bestemte seg for å ta spranget inn i detaljhandelsverden etter å ah drevet det suksessfulle agenturet You & I Agency i tre år. Med en lidenskap for mote og et øye for kvalitet, satte de kursen for å skape en butikkopplevelse som var unik og minneverdig.
Hos You & I blir kundene bøtt av et nøye kuratert utvalg av merkevarer og produkter, håndplukket av Alethe og Marte selv. Deres ønske om å tilby styles som ikke bare er trendy, men som også er tidløse og allsidige, gjenspeiles i hver vare som finnes i butikk. Enten en elegant kjole for spesielle anledninger eller et par komfortable jeans for hverdagsbruk. Streber de etter å tilby noe for enhver smak og anledning.
Alethe og Marte legger vekt på kvalitet og personlig stil i hvert element de velger ut. Deres lidenskap for å tilby produkter av høy kvalitet som varer mange år, gjenspeiles i hvert aspekt av butikkens utvalg.
Med en visjon om å inspirere og forbedre garderoben ti kundene sine, fortsetter Alethe og Marte å bringe en følelse av stil og eleganse til Aker Brygge og utover. Gjennom You & I ønsker de ikke bare å selge klær, men å skape en opplevelse som beriker og inspirerer hver kunde som går gjennom døren.  
Alle produktene i nettbutikken finner du også i vår fysiske butikk. 
Dersom du har spørsmål så kan du sende mail til post@youandi.no eller ringe til butikken på 405 53 700. 

Vi håper du vil elske You & I like mye som vi gjør!

You & I Retail AS
Bryggegata 5
0250 Oslo
Orgnr: 917 318 409
post@youandi.no
+47 405 53 700